Siirry sisältöön

Tontit ja toimitilat

Oletko etsimässä uusia toimitiloja Keski-Suomesta tai vaihtamassa vanhaa modernimpaan? Tarjolla on hyvin monentyyppisiä toimitiloja ja tontteja menestyvään yritystoimintaan. Muista myös jatkuvasti kehittyvät yrityspuistot, joissa olet lähellä muita yrityksiä.

Jykes Kiinteistöt Oy on erikoistunut toimitilapalvelujen tuottamiseen Jyväskylän seudulla. Jykes Kiinteistöjen palvelu sisältää vapaiden toimitilojen vuokrauksen, myynnin ja uusien toimitilojen rakennuttamisen. Jykes Kiinteistöjen kautta pääset tutustumaan myös moderneihin yrityspuistoihin: Kivääritehtaan, Terässammon, Vitapoliksen ja Palokärjen alueisiin.

Jykes Kiinteistöt

Technopolis Oyj on tietointensiivisten yritysten ja yhteisöjen toimintaympäristöihin ja palveluihin erikoistunut pörssiyritys. Sen palvelukokonaisuudessa yhdistyvät yritys- ja kehityspalvelut sekä nykyaikaiset toimitilat. Yksi Technopoliksen toimipisteistä sijaitsee Jyväskylässä.

Technopolis

Innoroad Park on tieliikenne- ja ajoneuvotoimialaan erikoistuneiden yritysten ja niitä tukevien yritysten kansainvälinen keskittymä, joka yhdistää yritystoimintaa, akateemista tutkimusta ja koulutusta. Jyväskylän ja Laukaan alueilla sijaitsevaan yrityspuistoon sijoittuvat johtavat kuljetusalan palveluyritykset sekä valmistukseen, kunnossapitoon ja kauppaan erikoistuneet ajoneuvotoimialan yritykset. Innoroad Parkin sivuilla pääset tutustumaan alueen tonttitarjontaan.

Innoroad Park